Language

The Free and Open Productivity Suite
Released: Apache OpenOffice 4.1.15

Konferenca OpenOffice.org (OOoCon 2005)
28 - 30 september 2005
Koper, Slovenija

OOoCon 2005 online !!!!!
You can follow what is going on at the OOoCon2005.
Click on the OOoCon2005 blog.

OpenOffice.org je odprtokodni pisarniški paket in spada v skupino programov, ki svetovno najhitreje rastejo. Glede na zmožnosti je primerljiv z dobro znanimi, ne-prostimi pisarniškimi paketi in se tako lahko smatra kot njim alternativni izdelek. Njegova glavna prednost je v uporabi odprtih standardov in oblik zapisov, ki ga podpira in oblikuje skupnost razvijalcev in uporabnikov. Odkar je podjetje Sun Microsystems Inc. leta 2000 izdalo izvorno kodo v javnost, je OpenOffice.org dosegel 42 milijon prenosov in ima 10% tržni delež (to so merjenja, ki jih skupnost OpenOffice.org izračunala po raziskavah podjetij Forester, Gartner, IDC, Jupiter in po notranjih raziskavah).

Konferenca, ki sta jo pripravila Slovenska in Italijanska ekipa OpenOffice.org projekta, sledi uspehu prejšnjih konferenc iz Hamburga in Berlina in namerava zbrati skupaj vse ljudi, ki jih zanima razvoj ali uporaba pisarniškega paketa, da bi posredovali čim več informacij, kako vam lahko OpenOffice.org pomaga in kaj stoji za njim. Prvi del programa konference bo obravnaval razvoj in prisotnost OpenOffice.org v vzgoji in izobraževanju – tako znotraj skupnosti OpenOffice.org kot izven nje, medtem ko se bo drugi del konference osredotočil na končne uporabnike in uporabo OpenOffice.org v javni upravi in v podjetjih. Letošnja konferenca bo še posebej pomembna, saj bo poleti izšla nova različica programa OpenOffice.org 2.0, s katero se bo začela nova doba razvoja in uporabe tega paketa.

Dopisni seznam za udeležence konference je na naslovut: ooocon2005_discuss@marketing.openoffice.org
Če bi se hoteli pogovarjati z drugimi udeleženci konference, pošljite prazno sporočilo na ooocon2005_discuss-subscribe@marketing.openoffice.org
Predstavitev konference (mp3) pripravljalnega odbora, kjer lahko poslušate, kako se Koper – Capodistria izgovori.

Tukaj je slike glavnih organizatorjev OOoCon, na katere se lahko obrnete z vsemi vprašanji.

... za več informacij se še oglasite ...

 


$Revision: 1.5 $

Apache Software Foundation

Copyright & License | Privacy | Contact Us | Donate | Thanks

Apache, OpenOffice, OpenOffice.org and the seagull logo are registered trademarks of The Apache Software Foundation. The Apache feather logo is a trademark of The Apache Software Foundation. Other names appearing on the site may be trademarks of their respective owners.