null

Besplatan i otvoren kancelarijski paket
Objavljen: Apache OpenOffice 4.1.13

Priključite se

Zašto da se priključim projektu OpenOffice?

Postoje razni motivi zašto volonteri učestvuju u open source projektu poput OpenOffice-a. Neki od najčešćih su:

Multidisciplinarni projekat otvorenog koda

Ne morate biti programer da bi doprineli Apache OpenOffice-u. Naš projekat uključuje širok spektar različitih veština, nivoa angažovanja i stepena tehničke stručnosti. Dakle, ako želite da se uključite u Apache OpenOffice, skoro sigurno postoji uloga i za vas.

Tražimo ljude koji bi da:

Svi ovi doprinosi pomažu da se projekat održi aktivnim i jača zajednica. Pozdravljamo i podstičemo učešće, i pokušavamo postići za ljude da se što je lakše moguće priključe.

Kako početi sa radom

OpenOffice je veliki, složen projekat otvorenog koda, sa razvijenom kulturom tokom mnogo godina kao nezavisni projekat, u kombinaciji sa našim iskustvom kao Apache.

Ako ste upoznati sa Apache-ovim stilom razvoja otvorenog koda, onda možete samo uskočiti. Prijavite se na relevantni projekat dopisnu listu i predstavite se. Pomoći ćemo vam da počnete sa radom.

Ako ste, međutim, novi u Apache, ili želite metodičniji pristup za početak vašeg angažovanja, onda imamo skup stepenasto raspoređenih orijentacionih modula za novog volontera dizajniranih da vas vode kroz niz propratnih tema vezanih za Apache OpenOffice i kako mi obavljamo stvari.

Koji put ćete da izaberete zavisi od vas i stvar je ličnog izbora. Možete da uradite čak oboje.

Takođe podržavamo listu specifičnih oblasti gde trebamo volontere za našu stranicu na Wiki-ju Potrebna pomoć.

Ako ste student, tražite da doprinesete projektu kao deo svog školskog rada; molimo pogledajte našu Web stranicu Saveti za studente

Apache Software Foundation

Copyright & License | Privacy | Contact Us | Donate | Thanks

Apache, OpenOffice, OpenOffice.org and the seagull logo are registered trademarks of The Apache Software Foundation. The Apache feather logo is a trademark of The Apache Software Foundation. Other names appearing on the site may be trademarks of their respective owners.