Бесплатне видео лекције, обука за OpenOffice.org 2 и 3

Koprivnički poduzetnik d.o.o. Снимак екрана видео школе за Писац (Writer)

Предузетнички инкубатор центар „Koprivnički poduzetnik d.o.o.“ на веб страници у рубрици „Online edukacija“ нуди квалитетну бесплатну видео обуку за коришћење пакета OpenOffice.org покривајући програме Писац (Writer), Рачун (Calc), Презентација (Impress), Цртање (Draw) и База (Base) у више од 80 лекција. Лекције прате хрватско локализовано сучеље.

Приступите видео лекцијама са наше странице за подршку: http://sr.openoffice.org/podrska.html.

Свака видео лекција траје неколико минута. Лекције су фино методолошки одмерене, а материјал је веома користан свакоме ко жели да научи да ради у слободном и бесплатном пакету OpenOffice.org.

Аутори су Милена Ашчић, Дубравка Биондић, Ивана Ледински, Томислав Трошељ и Тихомир Цветковић.

Како Милена, ауторка видео школе за Писац (Writer), кроз коју ћете научити како да пишете и обрађујете текстове на рачунару, и Базу (Base) кроз коју ћете научити да направите базу, унесете податке и прикажете их на паметан начин те да тако пратите залихе у складишту, купце или добављаче, сама каже:

Autor ovog teksta, a i mnogi poduzetnici, vladine, visoko obrazovne i druge institucije, osobno jamči u kvalitetu ovog softvera. Autor je zadovoljni korisnik punih 5 godina.

На истој локацији можете научити и како да користите електронску пошту и Интернет или Убунту Линукс оперативни систем. Сам центар на свим својим рачунарима користи канцеларијски пакет OpenOffice.org.