Language:

The Free and Open Productivity Suite
Apache OpenOffice 4.1.6 released

Për të kontaktuar projektin e OpenOffice.org Shqip na shkruani në shqip@openoffice.org.

Për të marrë më shumë informata për OpenOffice.org Shqip, ju preferojmë që të abonoheni në listën shqip@sq.openoffice.org . Kjo listë ka të bëjë me tërë projektin e lokalizimit të OpenOffice.org, pyetjet dhe gatishmprinë e juaj për të kontribuar. Ju mund të abonoheni këtu: http://sq.openoffice.org/servlets/ProjectMailingListList. Për këtë kërkohet që më parë të regjistroheni, i cili ështt një proces i thjeshtë.

Nëse keni pyetje për funksionalitetin e OpenOffice.org Shqip ju mund të bëni atë duke dërguar email në users@sq.openoffice.org ku shpresojmë se do të gjendet dikush i gatshëm nga përdoruesit shqipëtarë të OpenOffice.org Shqip të ju përgjigjet.

Nëse keni pyetje, sygjerime ose vërejtje në lidhje me funksionalitetin e tërësishëm të OpenOffice.org, ju mund ti bëni ato në users@openoffice.apache.org, e cila është listë në gjuhën angleze.

Për më shumë informata në lidhje me e-mail listat mund të gjeni në //mail_list.html (në gjuhën angleze).

Shqip / sq

Fillimi

Programet

Përshkrimi

Writer

Calc

Impress

Base

Draw

Math

Historia

Sinergjia

Projekti

Kontributi

Shkarko

Kontakt

E-Mail lista

 

 

Apache Software Foundation

Copyright & License | Privacy | Contact Us | Donate | Thanks

Apache and the Apache feather logo are trademarks of The Apache Software Foundation. OpenOffice, OpenOffice.org and the seagull logo are registered trademarks of The Apache Software Foundation. Other names appearing on the site may be trademarks of their respective owners.