Language:

The Free and Open Productivity Suite
Apache OpenOffice 4.1.6 released

Kontribues Kryesorë për lokalizimin në gjuhën shqipe është Ati-Kos.

Openoffice.org menaxhohet nga komuniteti i OpenOffice.org , më shumë info //about.html

Kontribues për kodin e OpenOffice.org ështëSun Microsystems Inc.

Ju mund të kontriboni duke promovuar OpenOffice.org Shqip, dhe duke dërguar vërejtjet dhe sygjerimet e juaja në shqip@sq.openoffice.org

Ju mund të anagazhoheni për instalim sa më të gjërë të OpenOffice.org në institucionet e juaja, duke fillua që nga shtëpia e juaj. OpenOffice.org ka vetëm 100 mb dhe mund të bashkë-ekzistojë me programet e tjera të ngjashme në kompjuterin e juaj pa problem.

Procesi i lokalizimit të OpenOffice në gjuhën shqipe ka filluar para 18 muajsh, dhe është duke u udhëhequr nga kompania “Ati-Kos” (www.ati-kos.com). ATI-KOS është një nga kompanitë udhëheqëse në përdorimin dhe promovimin e OpenSource aplikacioneve në Kosovë.

Edhe ju mund të kontriboni në zhvillimin e OpenOffice.org Shqip.

Nëse keni përvojë të avancuar në teknologji informative, biznes, administratë, edukim ose lëmitë ku përdoren kompjuterët, ju ftojmë që të zhvilloni shabllone të ndryshme për OpenOffice.org në gjuhën shqipe (p.sh. fatura, shabllone prezentimesh, kontratash, raporte etj). Ndërsa nëse keni përvojë në programim (Basic, Java, Python), ju ftojmë që të krijoni dokumente të automatizuara (me makro). Për këtë na shkruani në shqip@openoffice.org

Ju falenderojmë për bashkëpunimin e juaj dhe jeni të mirëseardhur.

 

Shqip / sq

Fillimi

Programet

Përshkrimi

Writer

Calc

Impress

Base

Draw

Math

Historia

Sinergjia

Projekti

Kontributi

Shkarko

Kontakt

E-Mail lista

 

 

Apache Software Foundation

Copyright & License | Privacy | Contact Us | Donate | Thanks

Apache and the Apache feather logo are trademarks of The Apache Software Foundation. OpenOffice, OpenOffice.org and the seagull logo are registered trademarks of The Apache Software Foundation. Other names appearing on the site may be trademarks of their respective owners.